If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някаъде из форума бях видял на една снимка лостчетата за мигачи и чистачки да светят търсих но не мога да я открия ако някой знае как се сменят крушките да сподели много благодаря предварително
аз не съм обръщал внимание,но съм виждал че копчетата за джамовете светят и мисля,че не са с крушки а със фосфор защото като изгася фаровете продължават да светят,та може и лостчетата да са тъка
Предишната количка беше Fiat Tipo с дигитално табло и вътре беше като коледна елха, всичко светеше.... Затова като взех 147-та, лостовете за чистачките и мигачите не светеха и реших, че са ми бъгави ама се оказа, че са си такива порождение (предпочитам да светят по-добре е но....).
Като включиш фаровете и яроскта на таблото намаляваше, което беше супер гадно особенно като се налага да караме от 1.11 до 1.03 на фарове през денея и е слънчево изобщо не знам какво става, нито скорост, нито нищо, та това си е някаква италианска екстра, но сега при 147-та не е така което мн ме радва. Някъде пишеше, че било за да не заслепява, ама то понеже пък светеше "супер ярко" та затова....
(НЕ)светещи лостчета АР-145/6.
Пусни го в търсачката и ще ти излезе някъде там.
Иначе и моите не светеха ама по схемата и с помоща на познат електрончик направихме дясната страна(за лявата нямам време все още)но не е трудно.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Comment